top of page
Plan de travail 6.png
Plan de travail 1.png

Presentació

Amb el nom de Verges neix el primer Festival artístic de joves talents. El projecte és fruit de la cooperació entre el col·lectiu de joves creatius del municipi de Mediona, l’estudi de disseny Bildi Grafiks SCCL i l’àrea de cultura i joventut de l'Ajuntament de Mediona.

 

El Festival es conceb com una jornada destinada a exposar l’obra de joves talents de diferents àmbits artístics i creatius: fotografia, il·lustració, literatura, música, dansa, disseny, vídeo i, moda.

Verges neix com una plataforma per a donar a conèixer el talent de joves que mai abans han exposat o presentat públicament la seva obra. Molts són autodidactes, alguns són estudiants que no han finalitzat els seus estudis i d’altres ja han superat estudis universitaris i han obtingut reconeixement de prestigi pels seus projectes però, i això és el més destacat, mai han exposat la seva obra. Verges és, doncs, una oportunitat per a descobrir nous talents.

Verges és coorganitzat per joves i per a joves. És una oportunitat de conèixer altres joves talents, crear sinèrgies i aprendre de les experiències dels altres.

 

Exposició, presentacions, tallers, xerrades i festa durant 12 hores

bottom of page